Jeppe Foldager bliver ny gastronomisk chef på Hesselet i Nyborg, og hans mål er enkelt: en restaurant fuld af glade gæster.
Snart er der endnu en grund til at besøge Nyborg. Den prisbelønnede kok Jeppe Foldager rykker ind i køkkenet på Hotel Hesselet, som sidste år blev købt af Carama Family Office. Hotellet er allerede i gang med en nænsom fornyelse og opgradering, og nu følger restauranten med.
Selv om Jeppe Foldager kun er 39 år, har han allerede stået i spidsen for flere af Danmarks bedste restauranter. I 2013 blev han kåret som verdens næstbedste kok, da han vandt sølv ved Bocuse d’Or – det uofficielle verdensmesterskab for kokke.
“Her i Danmark er det ikke altid så nemt at få folk til at besøge et hotel for dets køkken, og det er synd, for mange hotelrestauranter ligger på et meget højt niveau. Det gør restauranten på Hotel Hesselet også, og derfor har den i mange år været påskønnet af gæsterne og anerkendt af anmelderne. Nu går vi et niveau op,” siger Foldager, der allerede har erfaring med hotelrestauranter fra sin tid som køkkenchef på Alberto K, der lå på toppen af SAS Royal Hotel.
Han har tidligere været souschef på Søllerød Kro og køkkenchef på Restaurant Kanalen og var senest køkkenchef på Dragsholm Slot, der i 2017 fik en af de prestigefyldte Michelin-stjerner.
“Jeg har haft nogle gode år på Dragsholm og efterlader et køkken, der vil kunne række ud efter to Michelin-stjerner. På Hesselet vil jeg følge mit eget hjerte, og målet er at fylde restauranten med begejstrede gæster.”