Mikrobryggeriet indleder året med en udvidelse af sin produktion i form af etablering og ibrugtagning af et nyt gærlaboratorium, som vil gøre det muligt at opdyrke gær og således påbegynde egenproduktion med henblik på øget kvalitet og fremtidige besparelser.
Det danske tech-drevede mikrobryggeri har sat sig for at udvide sin produktion af øl, og det til det formål har man taget et nyt gærlaboratorium i burg.
De muligheder, det nye laboratorium bringer med sig, har potentiale til at trække Alefarm Brewing op i en ny liga af danske bryggerier, og gøre bryggeriet i stand til at opdyrke sin egen gær for at frembringe egenskaber, som er særligt ønskværdige i den enkelte gærkultur, fordi disse egenskaber påvirker smagsindtrykket positivt.
“Det har indtil nu været forbeholdt større bryggerier – med Carlsberg som det fremmeste eksempel – at have sin egen gærproduktion. Vi bryder nu med det billede i form af Alefarm Brewings nye gærlaboratorium. Denne udvidelse af vores produktion vil udgøre en kvalitetsmæssig forbedring af vores øl – og så vil det i sagens natur lede til besparelser, fordi den gær, som vi selv opdyrker, ikke længere skal købes udefra,” siger CEO i Alefarm Brewing, Kasper Tidemann.
Samtidig vil den kommende egenproduktion af en række hyppigt anvendte gærkulturer udgøre en besparelse for Selskabet, fordi det ikke længere vil være nødvendigt at prokurere disse gærkulturer fra eksterne leverandører.
Skal din virksomhed på MarketConnect?
Vil du have din virksomheds kontaktoplysninger på MarketConnects artikler, så potentielle kunder hurtigt kan få fat i jer?
Ønsker du kontaktoplysninger på en artikel om din virksomhed?
Ønsker du at annoncere?
Ønsker du at blive ConnectPartner?
Det koster kun 1.500 kr. ekskl. moms.
Så kontakt redaktør Klaus Thodsen
via e-mail klaus@marketconnect.dk

