Joachim Holst tiltræder den 19. februar som ny salgschef vest i Dagrofa Foodservice, der er en af Danmarks største totalleverandører til foodservicesektoren.
Der kommer en ny mand i front for salgsafdelingen i Dagrofa Foodservice, og det er 46 årige Joachim Holst, der sætter sig tilrette i stolen.
Joachim Holst har bl.a. været ansat i en længere årrække som salgsleder hos Berendsen Hospitality (i dag Elis Danmark). Derudover har Joachim Holst også tidligere været salgschef på Marienlyst Strandhotel og på Konvemtum Hotel og Konferencecenter.
“Jeg tøver ikke med at kalde mit nye job for et drømmejob. Det kombinerer nemlig en række elementer, som jeg brænder utroligt meget for – nemlig salg, mad og mennesker. Derudover er det min opfattelse, at Dagrofa Foodservice er en utrolig spændende virksomhed at blive en del af,” siger Joachm Holst, og fortætter.
“På den ene side investerer organisationen massivt i at styrke kundernes digitale købsoplevelse, men det sker uden at gå på kompromis med de fysiske relationer, og hvor virksomhedens grundessens stadigvæk er at levere fødevarer af høj kvalitet.”